M, SD och KD är inte till för så kallade vanliga människor


Kommentar till William Elofsson (M): “Vi kommer att söka majoritet för att få igenom vår politik oavsett vem vi bildar majoritet med”

“Maka söker kaka eller Lika barn leka bäst”. M i Gävle kommer att liera sig med SD inför nästa val 2022 eftersom riks-M också öppnat och meddelat samma sak. På en direkt fråga för en tid sedan svarade Lars Beckman, riksdagsman för M: “Nej inget SD-samarbete”. Men det löftet var lika innehållstomt som partiledarens Ulf Kristerssons löfte till Hédi Fried, förintelseöverlevare, att inget SD-samarbete är aktuellt.

Kommunalrådet i opposition, William Elofsson M i Gävle, menar att han uppfattar SD som ett demokratiskt parti men att vissa olämpliga element söker sig till SD. Bara för några dagar sedan stod SD riksdagsmannen Oscar Sjöstedt i talarstolen och mästrade att en person med en intellektuell funktionsnedsättning beviljats uppehållstillstånd i stället för att satsa på personer med högt intellekt.

Tänker på vad jag hört ryktesvägen, att familjer med barn som är i behov av assistenter och som förlorat assistenttimmar tror att en röst på SD är en röst för ändring att behovet av mer assistenttimmar möjliggörs om SD får vara med i regeringsställning. Ett parti där vi var och varannan dag får läsa, se och höra uttalanden från politiker på kommunal-, regional- och riksnivå kränker medborgare.

Likväl om SD-politiker som gör kriminella handlingar. Tycker att blåögdheten hos många är skrämmande som tror att SD och även M och KD är bra för Sverige och för gemene man om de kommer i regeringsställning. 

Innan nästa val läs, lyssna och fråga genom att ta reda på så mycket du bara kan om både M och SD samt KD. Givetvis om andra partier också. Förhoppningsvis kommer du till samma insikt som jag, att dessa partier inte är till för så kallade vanliga människor. 

Varken SD, M eller KD för migarbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar