Kristoffer Peterson nära Fortuna Düsseldorf – på väg att lämna Swansea


Det var i augusti 2019 som Swansea meddelade att de värvade svenske Kristoffer Peterso, som då kom från en succésäsong i Holland och Heracles Almelo, där han öste in mål. Han hade även debuterat i det svenska A-landslaget och sågs som en ersättare till Daniel James i Swansea. 

Kan köpas loss

Men han har haft svårt att ta en plats i Wales-laget, som förra säsongen kvalade till Premier League. Han lånades också ut till Utrecht i vintras, men hann bara med att göra sex matcher innan Corona-pandemin slog till. 

Nu har han varit tillbaka i Swansea under en längre tid men när säsongen väl dragit i gång har han återigen fått sitta på bänken. Och nu ser det ut som han lämnar klubben för att i stället gå till Zweite Bundesliga. Enligt SportExpressens uppgifter förhandlar nu Swansea med Fortuna Düsseldorf om att försöka köpa loss spelaren.

Slutförhandlar med Düsseldorf 

Förhandlingarna är långt gångna och inne i slutfasen och en affär kan bli klar inom de närmaste dagarna. Düsseldorf, som åkte ur Bundesliga i den sista omgången i fjol, tränas av förre MFF-tränaren Uwe Rösler, och siktar på en snabb comeback i Bundesliga. expressen

Related posts

lämna en kommentar