Diogo Dalot detaljer från Milan


UPPGIFTER: Diogo Dalot har inte alls fått till det i Manchester United. Högerbacken värvades av José Mourinho och var tilltänkt som ersättare till Antonio Valencia. Men succén uteblev och under Ole Gunnar Solskjaer har han hamnat i frysboxen. 

Nu rapporterar Fabrizio Romano att 21-åringen är detaljer från att skriva på för Zlatan Ibrahimovics Milan. Det handlar om ett lån som sträcker sig över säsongen. Manchester United ville ha 300 miljoner kronor för portugisen. En summa som Milan inte ville betala och parterna kom till slut överens om ett lån. Dalot förväntas flyga till Italien under lördagen för den obligatoriska läkarundersökningen. 

IBRAHEEM ALSALMAN

Foto: ANDREW FOSKER/BPI/SHUTTERSTOCK / ANDREW FOSKER/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1312140796468977665

expressen

Related posts

lämna en kommentar