Matteo Darmian läkarundersöks av Inter


UPPGIFTER: Den förre Manchester Unitedspelaren Matteo Darmian, 30, befinner sig just nu i Milano för att genomgå läkarundersökning hos Inter, det rapporterar journalisten Gianluca Di Marzio. Går allt som det ska presenteras högerbacken inom kort. Darmian lämnade Manchester United för Parma förra hösten och Parma betalade då 40 miljoner kronor för att lösa Darmian. Inter sägs nu betala 26 miljoner kronor för Darmian som hade tre år kvar på sitt kontrakt med Parma. Hos Inter väntas Darmian nu skriva ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2024. 

Inter jobbar även på att plocka in vänsterbacken Marcos Alonso från Chelsea. 

Häng med på SportExpressen under hela Deadline Day. Mellan 12-23 och på måndag så rapporterar SportExpressen löpande under hela den avslutande dagen på transferfönstret.

HUGO HÖGLUND

LÄS MER: Efter skandalen – Alonso kan lämna
LÄS MER: United ute efter floppen – kan ersätta Sancho
LÄS MER: Napoli jobbar hårt för Chelsea-mittfältaren
Foto: INSIDEFOTO / INSIDEFOTO/SIPA USA SIPA USA

expressen

Related posts

lämna en kommentar