Liverpool-stjärnan Sadio Mané har fått corona


Storstjärnan har varit en av Liverpools allra bästa spelare senaste åren och öste in poäng. Mané missade torsdagens match mot Arsenal i Carabao cup på Anfield – en match som Premier League-mästarna förlorade på straffar. 

Nu meddelar Liverpool att anfallaren har testats positivt för covid-19 och är isolerad i hemmet. Enligt hälsoprotokollen som Engelska fotbollsförbundet (FA) tagit fram måste en spelare som har testats positivt isoleras i tio dagar. The Athletic skriver att Sadio Mané har visat tecken på symptom men mår efter omständigheterna bra. 28-åringen missar därmed helgens Premier League-match mot Aston Villa.

Mané är inte den förste spelaren i Liverpool som testas positivt för viruset. Tidigare i veckan drabbades mittfältsstjärnan och nyförvärvet Thiago Alcantara av covid-19. expressen

Related posts

lämna en kommentar