Dahléns stjärna har god vinstchans här


Det är kvällstävlingar på Vincennes och Quinté-loppet körs 20.15. 15 travhästar ska göra upp över 2.850 meter och loppet är även öppet för hästar födda utanför Frankrike. 9 Velvet Gio tränas av Halmstads Magnus Dahlén och han har tidigare presterat starkt i Paris. Det kan vara dags för seger i kväll. Med i startlistan är även svenskfödde 1 Martin de Bos. Han har börjat med en vinst och ett andrapris på fransk mark, men är tyvärr struken från kvällens tävlingar.

■ Italienfödde 9 Velvet Gio svarade för tre bra insatser i Frankrike förra vintern där han slutade tvåa, tvåa och trea. Det här är en tuffing som trivs på Vincennes och körande Gabriele Gelormini känner hästen sedan tidigare. Distansen är den rätta och Velvet Gio tävlar med optimal balans, barfota runt om.

8 Delfino och Mathieu Mottier är värst emot. Hästen blev diskvalificerad i comebacken, men nu har han lopp i kroppen och dessutom rycks skorna runt om. I förra starten tävlade Delfino med skor på framhovarna. Hästen har slagit flera av konkurrenterna innan och räknas tidigt.

14 Divine Mesloise har uppåtform och att hon körs av Alexandre Abrivard den här gången är inget minus. Hästen kommer säkerligen vara med och kriga långt framme.

11 Digne et Droit går bra varje gång. Hästen har tidigare fungerat väl med Eric Raffin i sulkyn och sjuåringen ska räknas ganska tidigt.

■ Pass upp för norskfödda 15 Calina. Hon har fått två lopp i kroppen hos Jean-Michel Bazire och hästen har fart för att segerstrida med rätt resa.

Speltips: 9-8-14-11-15

ANNONS: Så spelar du High Five.expressen

Related posts

lämna en kommentar