Mason Greenwood och Phil Foden petas efter skandalen


Det var under den senaste landslagssamlingen som Premier League-stjärnorna Mason Greenwood och Phil Foden hamnade i blåsväder. Talangerna bjöd in tjejer till ett hotellrum på Island och bröt därmed mot landets hårda coronarestriktioner. Det hela slutade med att förbundskapten Gareth Southgate valde att skicka hem Foden och Greenwood tillbaka till England. 

Under torsdagen var det återigen dags för att ta ut landslagstruppen. Den här gången ställs ”Three Lions” mot Belgien, Wales och och Danmark. Då fanns varken Phil Foden eller Mason Greenwood med. Engelska experter menar att det var ”väntat” då med tanke på det som hände senast. 

United-kaptenen tillbaka

– Spelarna har fått utstå mycket. Jag tror att de behöver en period för att reflektera, säger Gareth Southgate. 

Däremot gör Harry Maguire comeback. Manchester United-kaptenen hamnade även han i blåsväder efter ett fyllebråk i Grekland under semestern. Storstjärnan petades av Southgate i förra landslagstruppen men är nu tillbaka. 

https://twitter.com/England/status/1311652082609467392

expressen

Related posts

lämna en kommentar