Lampard vansinnig på Alonso efter Chelseas kryss


Chelsea hamnade i direkt brygga och låg under med hela 3-0 mot West Brom efter trettio spelade minuter.
I paus valde tränare Frank Lampard att göra två byten. Bland annat ersatte han Marcos Alonso – som var direkt inblandad i två av baklängesmålen – med Cesar Azpilicueta. Bytet gav resultat och Azpilicueta spelade fram till Mason Mounts reducering när Chelsea lyckades hämta upp underläget i den andra halvleken. Matchen slutade 3-3. 

Vägrade sätta sig på bänken 

Alonso uppskattade dock inte bytet. Enligt The Athletic ska spanjoren i pausen ha duschat och sedan gått direkt ut från omklädningsrummet och satt sig direkt i spelarbussen. Därifrån ska Alonsos ha sett början av halvleken på sin mobiltelefon för att sedan återvända till läktaren en kvart in i den andra halvleken. 

Alonsos agerande ska ha gjort Frank Lampard rejält upprörd och källor till The Athletic uppger att de aldrig sett tränaren så arg tidigare. 

Skällde ut honom inför laget

Lampard tog upp Alonsos beteende framför spelarna i omklädningsrummet och skällde ut ytterbacken framför förvånade lagkamrater. The Athletic menar att utöver att agerandet ses som själviskt och skadligt för lagsammanhållningen är beteendet beklämmande med tanke på det covid-19-protokoll som gäller kring var spelarna får befinna sig under matchen. 

En källa ska enligt The Athletic sagt: 

– Det är förvånande om Alonso någonsin spelar för Chelsea igen.

Efter matchen valde Lampard att prata om Alonsos prestation i den första halvleken. 

– Om du gör sådana misstag ger du dig själv ett berg att bestiga, säger Lampard enligt the Athletic. 

Foto: NEIL HALL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNexpressen

Related posts

lämna en kommentar