Hon blir ny regional utvecklingsdirektör: “Kunnig och erfaren ledare”


Katrien Vanhaverbeke kommer senast från en tjänst på Sveriges Kommuner och Region (SKR), där hon var sektionschef. Sitt nya jobb på regionen tillträder hon den första januari.

LÄS MER: KLART: Han blir ny regiondirektör: “Jag känner stolthet”

Den politiska majoriteten i regionen är positiva till beskedet.

– Ett av Region Gävleborgs huvuduppdrag är att sköta det regionala utvecklingsansvaret i vårt län. Den regionala utvecklingsdirektören ska leda och utveckla det arbetet tillsammans med viktiga aktörer som näringsliv, högskola, kommuner, myndigheter och den ideella sektorn – så det är en viktig, omfattande och svår uppgift, säger regionstyrelsens ordförande Eva Lindberg (S).

– I Katrien Vanhaverbeke har Region Gävleborg lyckats rekrytera en mycket kunnig och erfaren ledare för det regionala utvecklingsuppdraget. Så det är så klart med stor glädje som jag välkomnar Katrien till Region Gävleborg och jag ser mycket fram mot att arbeta tillsammans med henne.arbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar