Gävlebon Lotta, 47 gör en svensk klassiker i tv


När tidningen träffade Lotta Holmgren i mars efter Vasaloppet fanns det fortfarande hopp om att hon och de tre andra deltagarna i “Min klassiker” skulle kunna ha en chans att även genomföra Vansbrosimningen, Lidingöloppet och Vätternrundan på traditionellt vis. Men som alla vet kom ett visst virus emellan.

Dock gick det att lösa ändå. Vätternrundans 315 kilometer fick avverkas på inomhuscykel, Vansbrosimningens tre kilometer varav en motströms helt för sig själva i Västerdalälven samt de 30 kilometrarna i springskor i Lidingö, fast utan sällskap av tusentals andra.

När vi mötte Lotta Holmgren var det även oklart om “Min klassisker” skulle tv-sändas förutom att synas i sociala medier, men det ska serien alltså nu i fyra avsnitt. Det första sänds 23 november 21.00 på Viaplay, Viafree och TV6, står i ett pressmeddelande.arbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar