Arsenal klart för kvartsfinal i ligacupen – slog ut Liverpool


Det har rått ett stort missnöje bland andelar av Arsenalsupportrarna sedan succémålvakten Emiliano Martinez såldes till Aston Villa under sommaren. Men i ligacupfinalen så visade förstavalet Bernd Leno varför han ska stå mellan stolparna.

Han stod för flera matchavgörande räddningar under matchen som blev mållös i 90 minuter, och i straffläggningen så stod han för två räddningar som innebar att Arsenal kunde ta segern. Detta efter att talangen Joe Willock satt den avgörande straffen.

– Klubben har alltid gett mig känslan att jag är nummer ett, jag är nummer ett och kommer vara nummer ett. My jobb är att bevisa det varje vecka och jag känner att jag gjorde det i kväll, säger Bernd Leno till SkySports efter matchen.

Lottades mot Man City

Segern innebär att Arsenal nu är vidare till kvartsfinal i ligacupen. Efter matchen, sent på torsdagskvällen, så hölls lottningen. Här näst väntar Manchester City för ”The Gunners”.

– Det här är en chans att vinna ännu en pokal, det är vårt mål, säger Leno.

I de övriga kvartsfinalerna så möts Stoke–Tottenham, Everton–Manchester United och Brentford–Newcastle.

Svenskarna som blivit ligamästare i Englandexpressen

Related posts

lämna en kommentar