Ahmedhodzics attack mot Granada: ”Spelar väldigt fult”


Efter att enkelt slagit ut polska Cracovia, ungerska Honvéd och kroatiska Lokomotiva Zagreb blev det till sist respass i Europa League-playoffet mot Granada.

Spanjorerna, härförda av namn som Roberto Soldado och Maxime Gonalons, vann med 3-1.

Anel Ahmedhodzic fick ett jätteläge i den andra halvleken från nära håll vid underläge 2-1, men avslutet gick rakt på den portugisiska landslagskeepern Rui Silva.

– Jag borde gjort mål. Det var otur att jag fick så bra träff på bollen så att den gick rakt på målvakten. Det blev en enkel räddning för honom, säger mittbacken besviket. 

Man City-lånet med spiken i kistan: ”Inte bra försvarsspel” 

I stället fick han och resten av MFF-spelarna se på när Manchester City-lånet Yangel Herrera med fem minuter kvar av ordinarie tid satte 3-1. En röd tråd genom spanjorernas samtliga tre fullträffar? Att det såg för enkelt ut. 

– Det blev lite misstag. Första målet såg jag inte så bra men han (Darwin Machís) var helt ensam på bortre och det ska absolut inte få hända. Andra målet har de flyt med sig, det studsar fram och tillbaka och blir till ett friläge, konstaterar Ahmedhodzic och fortsätter:

– Det tredje målet… Det är inte bra försvarsspel på fasta situationer.

”Spelar väldigt fult och klagar mycket”

Ahmedhodzic var inte med när MFF spelade gruppspel i Europa League 2018 och i fjol. Han grämer sig över att laget nu snubblade på mållinjen. 

– Det känns riktigt surt. Vi gör en väldigt bra match mot Granada. Det enda som skiljer är att de gör mål på sina målchanser och vi gör det inte.

Det small mycket på planen, mycket hets. Vad säger du om det?

– Granada är ett bra lag som spelar bra fotboll, men de spelar väldigt fult. De klagar mycket, snackar mycket…expressen

Related posts

lämna en kommentar