Callum Hudson-Odoi är aktuell för Bayern München


RYKTE: Bayern München kan få möjlighet att plocka in ännu en spelare innan transferfönstret stänger på måndag. Det rör sig om Chelseas talangfulle anfallare Callum Hudson-Odoi. Bayern har länge visat intresse för Hudson-Odoi och anfallaren var aktuell för en flytt redan i januari 2019. Enligt tyska Sky känner 19-åringen ett starkt förtroende från Bayern, något han inte känner från Chelsea för tillfället, vilket åter gör honom sugen på en flytt.

Chelsea sägs dock inte känna ett behov av att sälja spelaren. Hudson-Odoi skrev i februari i år på kontrakt med Londonklubben som går ut i juni 2024. Det återstår att se om klubbarna kan finna en lösning.     

HUGO HÖGLUND

LÄS MER: Sänker priset – då lägger Tottenham ett nytt bud
LÄS MER: Mittbackar på väg bort från Chelsea
LÄS MER: Ilskan: ”Har spelat med smutsiga trick”
Är Callum Hudson-Odoi på väg till Tyskland?Foto: DAVE SHOPLAND/BPI/SHUTTERSTOCK / DAVE SHOPLAND/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCKexpressen

Related posts

lämna en kommentar