Guide och tips till omgången 29 september


SPIKEN

Betis har imponerat spelmässigt men borta mot Getafe ska man inte ha något att hämta. Getafes defensiv håller klart högre klass.

SKRÄLLEN

Olympiakos har redan två mål att gå på vilket gör att laget har råd att förlora med uddamålet och ändå gå vidare. Omonia har redan slagit ut flera toppklubbar på sin resa i kvalet.

MATCH FÖR MATCH

1. Tottenham – Chelsea 1

Chelsea stod för en horribel första halvlek mot WBA i helgen. Laget lyckades till slut lösa krysset. Spurs har Bale, Min Son, Sissoko och Tanganga borta från spel. Värdet finns i ettan!

2. Sociedad – Valencia 1

Sociedad är fortfarande obesegrat och i senaste matchen mot Elche fick man igång målskyttet också. Illaramendi, Sangalli, Sola och Zubeldia saknas. Valencia har Gabriel och Mangala borta.

3. Getafe – Real Betis 1

Getafe har ett av seriens bästa försvar och har ännu inte släppt in mål i ligaspelet. Gästerna har flera skador och Emerson avstängd. Camarasa, Guerero och Martin missar matchen.

4. Dynamo Kiev – Gent 1

Dynamo Kiev vann bortamötet och även om man inte behöver vinna ska man räknas som favoriter. Gents usla form tycks hålla i sig. De Bruyn och Chakvetadze saknas hos bortalaget. Svag etta.

5. Omonia – Olympiakos 1

Olympiakos gjorde jobbet på hemmaplan genom att vinna och hålla nollan. Soudani och Lovera är skadade för grekerna. Omonia har överraskat hittills, jag tycker gästerna är överskattade!

6. Ferencvaros – Molde 2

Första mötet var minst sagt dramatiskt! Det blev till slut 3–3 vilket ungrarna får vara lite missnöjda med efter att ha haft en 2–0-ledning i andra halvlek. Molde har offensiva vapen för att vända detta.

7. Sligo Rovers – Derry City X

Derry City tappade in två mål på tilläggstid i sin senaste match. Nu åker man till en ny tuff bortamatch. Sligo Rovers spelar väldigt kompakt och bjuder inte på mycket. Utgångskryss!

8. Parana – Chapecoense 1

Paranas två anfallare Bressan och Gomes har stått för tre mål vardera och är en stor bidragande faktor till Paranas fina start. Det är ett tidigt toppmöte där hemmaplan väger tungt för Parana.

SYSTEMFÖRSLAGET

1. Tottenham–Chelsea 1x

2. Sociedad–Valencia 1×2

3. Getafe–Real Betis 1

4. Dynamo Kiev–Gent 12

5. Omonia–Olympiakos 1x

6. Ferencvaros–Molde 12

7. Sligo Rovers–Derry City 1×2

8. Parana–Chapecoense 12

288 raderexpressen

Related posts

lämna en kommentar