Bromssträckan är lång i klimatförändringarna


Svar till Lars Kamèl: “Ja, det mesta med klimatförändringarna är normalt”

Du och jag har diametralt olika uppfattningar om klimatet och på alla påståenden som jag skrev “ja” på, skriver du “nej” på. Min insändare “retade” tydligen några så jag svarar dig som jag svarat andra. “Vilken jäkla otur att just våra generationer som lever på jorden just nu skulle få uppleva dessa stora negativa förändringar”.

LÄS MER: Är det här normalt, klimatförnekare?

Reagerar inte du på att det är konstigt att de inträffat just nu efter människans stora industriella framsteg under nittonhundratalet och framåt, eller är det bara naturligt enligt ditt sätt att se det? Det är ju först nu på andra halvan av det århundradet som vi långsamt har insett vad vi ställt till med, och som du vet är bromssträckan lång i det här fallet.

Valentinarbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar