Här spottar motståndaren mot Ludwig Augustinsson


Ludwig Augustinsson har startat säsongen lovande. Vänsterbacken har stått för imponerande insatser med sitt Werder Bremen. När han ställdes mot Schalke på bortaplan spelade han fram till ett mål – och hans tredje assist totalt. 

Men det var inte det matchen skulle handla om. 

”Kan se det väldigt tydligt”

För i den 26:e matchminuten föll svensken ner och frispark blev det. Senare fångade tv-bilderna Schalke-backen Ozan Kabak komma springande mot honom och därefter valde Kabak att spotta på 26-åringen. Tyska tidningar Kicker och Bild skriver att det är fortfarande oklart om Kabak spottade på Augustinsson med flit eller inte. Huvuddomaren har inte uppmärksammats på händelsen. 

– Han spottade. Du kan se det väldigt tydligt. Det är ett väldigt osportsligt beteende. Det här är det värsta. Jag hoppas att det leder till konsekvenser, säger tyske ikonen och tv-experten Lothar Matthäus enligt Bild, rapporterar Fotbollskanalen.  

Werder Bremen vann matchen med 3-1. Niclas Fullkrug gjorde ett hattrick.  expressen

Related posts

lämna en kommentar