Det är mer synd om de som ska hantera problemen


Svar till “Se våra nya medborgare som resurser och en tillgång”

Resurs och tillgång. Hudfärg och religion. Pust, stånk och stön. Till viss del kan jag hålla med, utom när det gäller religion, den ställer till stora problem i samhället. Tycka synd om. Ja, ni tycker synd om fel människor. De flesta som tagit sig till vårt land har visat sig vara ekonomiska flyktingar. Har de fått uppehållstillstånd, så är det inte synd om dem. De har fått tillgång till vårt välfärdssystem utan någon motprestation. Som det ser ut om en framtida arbetsmarknad så kommer väldigt många aldrig komma ut i arbetslivet, och kan eller får inte göra rätt för sig.

De som man ska tycka synd om, det är de som ska hantera problemen. Det är blåljuspersonal, akut sjukvårdspersonal, socialarbetare, personal på försäkringskassa och liknande. Framför allt de som ska jobba i segregerade områden, de är ständigt utsatta för hot, våld och sönderslagna arbetsfordon. De kan ni väl inte ha missat?

Sedan har vi kriminalitet och droghandel som ständigt kommer att växa de kommande åren, eftersom vår lagstiftning är för naiv och långsam och att vi har för lite resurser att besegra dem.

Det finns naturligtvis en kategori invandrare som det är synd om, de som har kommit hit för att bli svenska medborgare, vill lämna sina gamla liv, och vill göra rätt för sig. De kan inte må bra av allt som händer. Vad jag har hört så har många av dessa samma åsikter som jag!

lassEarbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar