Barcelona och Juventus diskuterar bytesaffär för Costa och Dembele


UPPGIFTER: Juventus ytter Douglas Costa, 30, har kopplats ihop med en flytt till Wolves. Nu kan dock Barcelona sno brassen i stället. Det är italienska Tuttosport som skriver att Barcelona och Juventus diskuterar en bytesaffär där Juventus erbjuds Ousmane Dembele, 23, för Douglas Costa. Så väl Dembele som Costa har haft problem med skador och utebliven speltid den gångna säsongen. Det som diskuteras är ett lån och klubbarna hoppas på att de bägge spelarna ska få en nyskjuts i sina karriärer för att återvända efter säsongen. Barcelona och Juventus har gjort affärer tidigare den här sommaren då Arthur Melo flyttade till Turin och Miralem Pjanic gick till Barcelona.  

HUGO HÖGLUND

Douglas Costa kan hamna i Barcelona i stället för WolvesFoto: WWW.IMAGEPHOTOAGENCY.IT VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/GRIBAUDI/IMAGEPHOTO WWW.IMAGO-IMAGES.expressen

Related posts

lämna en kommentar