Chelsea värvar Mendy från Rennes för 250 miljoner


KLART: Kepa Arrizabalaga värvades till Chelsea för två år sedan. Sedan dess har han varit i rampljust, men inte på grund av att han storspelat – utan för alla tabbar han stått för. Senast i helgen mot Liverpool orsakade spanjoren ett baklängsmål när Londonklubben hemmaförlorade mot Liverpool. 

Det har fått tränaren Frank Lampard att agera.

Edouard Mendy, senast i Rennes är klar för Chelsea. 28-åringen har skrivit på ett femårskontrakt och uppges kosta 250 miljoner kronor. 

– Jag ser fram emot att spela i Chelsea. Det är en dröm för mig att vara en del av den här truppen och få jobba med Frank Lampard. Jag kan inte vänta tills jag får möta mina lagkamrater, säger Mendy till klubbens hemsida. 

IBRAHEEM ALSALMAN

Foto: ULMER VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/ULMER PRESSEBILDAGENTUR WWW.IMAGO-IMAexpressen

Related posts

lämna en kommentar