Guide och tips till omgången 23 september


Bästa spiken

Everton har inte sett så här bra ut sedan millennieskiftet. Det finns bra alternativ på samtliga positioner i elvan och man ska på allvar utmana om spel i Europa nästa säsong i ligan. Även spelarna som roteras in i kväll håller hög klass!

Roligaste skrälldraget

Olympiakos är och ska vara klar favorit men vill man få upp utdelningen på kupongen är det här rätt match att rikta in sig på. Omonia har redan skrällt sig vidare två gånger, varför inte en tredje?

1. Gent – Dynamo Kiev X

Öppen tillställning! Om man ska gå på hur lagen presterat under ligastarten kommer Dynamo Kiev lösa avancemanget. Det är dock ett dubbelmöte och krysset på bortaplan är Kiev nöjda med.

2. Molde – Ferencvaros 2

Molde skrällde mot Qarabag och tog hem segern. Nu kan jag tycka att man är fel favorit. Gästerna har redan slagit ut Celtic och Dinamo Zagreb på vägen. Moldes defensiv är ett frågetecken.

3. Olympiakos – Omonia Nicosia 1

Omonia har varit en rolig överraskning hittills med avancemang mot Legia och Röda Stjärnan. Här ställs man dock mot ett Olympiakos som vimlar av rutin i den här typen av sammanhang – klar etta.

4. Leicester – Arsenal 2

Det är två lag som imponerat under inledningen av ligaspelet. Rodgers uttalade sig inför matchen och sa att man kommer ställa ut ett slagkraftigt lag för att vinna, men med vissa förändringar.

5. Fulham – Sheffield Wednesday 1

Fulham har inlett säsongen med två raka förluster i ligan. Nu kommer Parker röra om i startelvan. Johansen och Seri är tveksamma till spel hos hemmalaget. Gästerna saknar Urhoghide och Dunkley.

6. Preston – Brighton 2

När Brighton ställde upp med bänkspelare och reserver körde man över Portsmouth omgången innan. Det är fortsatt så att Andone, Walton och Izquierdo saknas.

7. Fleetwood – Everton 2

Everton har inlett säsongen med tre raka vinster och målskillnaden 9–2. Det finns gott om alternativ på samtliga positioner. Räkna med att få se Bernard, Davies, Iwobi och Kean i elvan. Given tvåa.

8. Millwall – Burnley X

Det är två lag som påminner om varandra i spelstilen då man spelar typiskt brittiskt. Utgångstecknet blir krysset.

SYSTEMFÖRSLAGET

1. Gent–Dynamo Kiev 1×2

2. Molde–Ferencvaros 12

3. Olympiakos–Omonia Nicosia 1×2

4. Leicester–Arsenal 12

5. Fulham–Sheffield Wednesday 12

6. Preston–Brighton 2

7. Fleetwood–Everton 2

8. Millwall–Burnley 1×2

216 raderexpressen

Related posts

lämna en kommentar