Douglas Costa på väg till Wolverhampton – tar hjälp av superagent


UPPGIFTER: Juventus vill göra sig av med Douglas Costa. Nu ser klubben ut att få hjälp med det. Enligt Tuttosport så placeras Costa nu i Wolverhampton. 

Som hjärna bakom flytten pekas den portugisiske agenten Jorge Mendes ut. Mendes har en bra relation med Wolverhamptons portugisiske tränare Nuno Espírito Santo och ska på så sätt ha gjort flytten möjlig. 

Vidare uppger Tuttosport att Wolverhampton väntas sälja Diogo Jota till Liverpool för att få plats med Costa – även det är en affär där Jorge Mendes har ett finger med i spelet. Tidigare har även Manchester United visat intresse för Douglas Costa.  

Douglas Costa anslöt till Juventus från Bayern München år 2017. 

HUGO HÖGLUND

Premier League nästa?Foto: INSIDEFOTO / INSIDEFOTO/SIPA USA/IBL SIPA USAexpressen

Related posts

lämna en kommentar