Atletico Madrid i har träffat Cavani i Paris.


UPPGIFTER: Atletico Madrid håller på att göra klart med Luis Suarez från Barcelona – men klubben ska även ha träffat Edinson Cavani, 33, i Paris enligt franska Le Equipe. Under mötet ska ett tvåårskontrakt värt 104 miljoner kronor om året ha diskuterats. Cavani lämnade PSG efter säsongen och står sedan dess stått utan klubb. 

Det är inte första gången Atletico Madrid visar intresse för Cavani. Anfallaren var nära en övergång redan i januari men affären blev inte av då, parterna ska dock ha hållit kontakt under säsongen. Atletico står nu inför valet om de ska gå för Suarez, Cavani eller ge sig på att förena de båda landsmännen i en fruktad anfallsduo. 

HUGO HÖGLUND

LÄS MER: Storklubben överens med Barça om Suarez
LÄS MER: Cavani vill till Barça – i kontakt med klubben
LÄS MER: Vändningen: Suarez kan tvinga sig kvar
Cavani har träffat AtleticoFoto: DAVE WINTER / ICON SPORT BILDBYRÅNexpressen

Related posts

lämna en kommentar