Arsenal värvar målvakten Runar Alex Runarsson från Ligue 1


KLART: Arsenal har värvat den isländske målvakten Runar Alex Runarsson, 25. Det bekräftar klubben. Enligt Goal så anlände målvakten till London under fredagen och har i helgen tränat med klubben. Arsenal väntas betala endast en miljon pund (cirka 11 miljoner kronor) för att lösa målvakten från sin nuvarande klubb Dijon i Ligue 1. 

Förra veckan lämnade Emiliano Martínez Arsenal för Aston Villa. Runarsson ska nu ta upp kampen med tysken Bernd Leno om platsen i Arsenalmålet och kan göra debut redan på onsdag när Arsenal möte Leicester i Carabao Cup. 

Islänningen har gjort 36 ligamatcher för Dijon i Ligue 1 sedan han anslöt från Nordsjälland 2018. Förra året blev det dock bara 11 matcher för Dijon då Runarsson hade svårt att peta Alfred Gomis. 

HUGO HÖGLUND

LÄS MER: Succémålvakten jagas av Arsenals ligarival
LÄS MER: Mittback utburen på bår i Arsenals cupseger
Runar Alex Runarsson kommer att presenteras av Arsenal.Foto: STEPHANE MAHE / REUTERS BILDBYRÅNexpressen

Related posts

lämna en kommentar