Djuric inte med i truppen – efter påhoppet


Orden ”Jävla zigenare” hördes i sändningen och var riktade mot Umeå-spelaren Deniz Yaldir, som reagerade starkt. 

– Det är massa antirasism- och antifascismkampanjer över hela världen men ändå hör sådana här grejer hemma på en fotbollsplan tydligen och det är helt oacceptabelt i mina ögon. Det ska inte vara på fotbollsplanen och inte i samhället. Inte någonstans, sade Yaldir till SportExpresssen.  

Missar Akropolis-matchen

Efteråt erkände Dusan Djuric påhoppet och sade att han ångrar djupt det som hade hänt. 

– Jag ångrar djupt det jag sa under ett hetsigt och kraftigt infekterat ögonblick i matchen i går mot Umeå. Jag vill därför be Deniz Yaldir samt alla inblandade och berörda om ursäkt för mitt sätt att uttrycka mig på som jag anser vara olämpligt, säger Djuric till Halmstads hemsida.

Nu står det klart att 36-åringen inte finns med i Halmstads trupp som ställs mot Akropolis i morgon söndag. 

”Klubben, manager och spelaren har utifrån rådande omständigheter i samråd beslutat att Dusan Djuric inte deltar i kommande match”, skriver klubben på sin hemsida.  expressen

Related posts

lämna en kommentar