Gareth Bale kan gå till Manchester United – ”raderad” av Real Madrid


UPPGIFTER: Real Madrid verkar inte vilja ha någonting att göra med Gareth Bale längre. Konflikten, som pågått i över ett år, har enligt Mirror kulminerat i att klubben tagit bort Bale från marknadsföringen för de nya tröjorna och konsekvent valt att fokusera på andra spelare när de lagt upp bilder från träningen. Bale tränar just nu inte fotboll med laget, men ska vara aktiv i gymmet – och därifrån har klubben lagt upp bilder på bland annat Eden Hazard. 

Samtidigt uppger The Times att Gareth Bale är öppen för att gå till Manchester United, om klubbarna kan komma överens om ett lån. Enligt Times ser Bale det osannolikt att någon annan klubb skulle kunna låna honom, på grund av hans höga lön. Den brittiska tidningen uppger att Walesaren skulle kunna vara ett alternativ för United, om de misslyckas att värva Jadon Sancho. 

 

ALBIN JULIN

 

LÄS MER: Nya beskedet om Sancho-affären
LÄS MER: Real Madrid vill göra sig av med fyra spelare
LÄS MER: Uppgifter: United vill ha CL-mästaren
Foto: A. PEREZ MECA / IMAGO/ALTERPHOTOS/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBHexpressen

Related posts

lämna en kommentar