Dynamo Dresdens Toni Leistner flög på supporter på läktaren


Bilderna på hur Toni Leistner flyger på en supporter på läktaren och trycker ner honom mot trappan sprids snabbt på sociala medier och har blivit nyheter på sportsidor världen över. 

Leistners Hamburg hade precis förlorat mot Dynamo Dresden och blivit utslagna ur den tyska cupen, och Leistner skulle göra en intervju med tyska Sky nere på planen. Bild uppger att Hamburg-backen då hans familj blev ”grovt förolämpad” av Dynamo-supportrar på läktaren. 

Toni Leistner ”förolämpad på värsta sätt”

Bilderna från händelsen visar hur 30-åringen tar tag i tröjan på en man och trycker ner honom, varpå han själv får motta några knuffar och börjar vandra tillbaka ner mot intervjun. När Skys reporter började ställa sina frågor flög ölmuggar från läktaren, enligt Bild. 

– Vi skulle starta intervjun och det var aggressiva förolämpningar från läktaren. Leistner var väldigt förbannad på sin egen dåliga insats och lagets insats. Han klättrade upp på läktaren och tog tag i supportern som förolämpat honom på värsta möjliga sätt, säger reportern Jurek Rohrberg enligt Bild. 

Toni Leistner är född och uppvuxen i Dresden och spelade för laget 2010-2014. 

https://twitter.com/ESPNFC/status/1305598745984335879

expressen

Related posts

lämna en kommentar