Idol-Arlene gör comeback – på sina egna sociala medier


Det var nog ett av årets största antiklimax ur en lokal nöjes-synvinkel då Forsbackabon Arlene Sator snöpligt åkte ur Idol bara två program efter hon syntes i det första, under veckan som tog avstamp i Sundsvall.

Skandal. Hon var bäst av alla

Nu kommer jag bojkotta detta program

Hon kan definitivt vara Sveriges sjunde vinst i Eurovision

Av exemplen ovan att döma, som alla är från GD:s facebooksida, kombinerat med de direkta reaktionerna till Arlene Sator att döma, är det många som hade velat höra mer av henne.

Detta insåg förutom hon själv också svärmor Anne Jäder som såg till att boka in henne i musikstudion Vocal Studio belägen i sångpedagogen Kicki Westbergs bostadshus i Hagaström, där maken Ulf Westberg även har hjälpt till att filma och klippa. Den första sångfilmen gjordes i lördags och läggs ut på Arlene Sators sociala medier på tisdag 15 september klockan 20.00, samtidigt som Idol drar i gång med tjejernas första prövning under kvalveckan. Vilken låt det blir är än så länge hemligt.

Tanken är sedan att Arlene lägger ut en fråga till tittarna under fredagens final om de vill höra mer. Nästkommande veckor är planen att posta sina egna sångvideor i samma genretema som programmet har, samma kväll som fredagsfinalen och hålla koll på reaktionerna från tittarna.

* Se sångklippen med Arlene Sator på hennes Instagram och Youtube. Ett klipp ligger redan ute som hon har gjort hemma i Forsbacka.

arbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar