Gävlebo misshandlade sin gravida flickvän – döms till fängelse: “Slår och sparkar”


Den första misshandeln inträffade juni 2020 i mannens lägenhet i Andersberg efter att ett gräl uppstått. Kvinnan valde då tillsammans med sin kompis att lämna lägenheten. Mannen följde efter och slog kvinnan i bakhuvudet så att hon föll till marken.

Två månader senare misshandlar han kvinnan igen. Denna gång med både sparkar och slag.

Alltihop fastnade på en övervakningskamera i Andersberg centrum.

“Filmen visar hur NN närmast besinningslöst slår och sparkar efter NN. Det är inte helt tydligt i vilken utsträckning han träffar men filmen ger ändå ett starkt stöd åt NN beskrivning av sparkar och slag”, skriver Gävle tingsrätt i domen.

Mannen är sedan tidigare dömd för liknande brott. I september 2019 dömdes mannen till tre månaders fängelse för misshandel.arbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar