Då ska Real Madrid värva Kylian Mbappé


UPPGIFTER: Real Madrid har återigen en plan för att värva PSG-stjärnan Kylian Mbappé. Det menar spanska AS, som menar att Real väntas göra ett försök att sno till sig fransmannen nästa sommar, då han har ett år kvar på sitt kontrakt. 

Enligt Goal jobbar PSG samtidigt hårt på att få 22-åringen att skriva på en kontraktsförlängning, men Real Madrid hoppas kunna vara vakna på minsta tecken till tvekan från Mbappés sida. 

France Football och Calciomercato har tidigare uppgett att Real Madrid är redo med ett bud mellan tre och fyra miljarder, vilket skulle krossa det nuvarande transferrekordet, från när PSG köpte Neymar av Barcelona. 

 

Mbappe kan lämna PSG nästa sommarFoto: LIEWIG CHRISTIAN/ABACA / STELLA PICTURES/LIEWIG CHRISTIAN/ABACAexpressen

Related posts

lämna en kommentar