Conor McGregor gripen för sexuella trakasserier


Conor McGregor har tre gånger tidigare meddelat att han avslutar karriären, 2016 och 2019. Men han har sedan dess tagit tillbaka beslutet. Men i somras meddelade irländaren att han på allvar kommer att sluta. 

Nu har han återigen ställt till det med en skandal. 

För under en lyxsemester på Medelhavsön Korsika har han blivit gripen av polis. 33-åringen häktades misstänkt för sexuella trakasserier, rapporterar nyhetsbyrån AFP. Enligt Daily Mirror blev det tumult i en bar i staden Calvi varpå polisen tvingades gripa in. Tidningen skriver vidare att det handlar om ”indecent exposure”, alltså blottning. 

Attackerade bussen

Det är inte första gången den 33-årige MMA-stjärnan hamnar i blåsväder. 

Efter förlustmatchen 2018 mot Khabib Nurmagomedov utspelade sig skandalscener när McGregor och hans entourage hamnade i bråk med Nurmagomedov. Stolar kastades och bussar attackerades. Det hela ledde till långa avstängningar för båda herrarna. 

McGregor har även blivit dömd för misshandel efter att ha slagit en annan man på en bar förra året. Han har också stått anklagad för sexuella trakasserier – någon han har förnekat konsekvent.  

Conor McGregor är Korsika på semester tillsammans med familjen. Tanken var att han skulle delta i ett välgörenhetslopp som innehåller cykling och löpning. 

https://www.instagram.com/p/CE6nKsPJB9T/?hl=svhttps://twitter.com/AFP_Sport/status/1304800600752820224

expressen

Related posts

lämna en kommentar