Genombrott för Manchester United i jakten på Jadon Sancho


UPPGIFTER: Det var den tidiga sommarens stora övergångssaga som såg ut att bli till intet. Manchester United och Borussia Dortmund kom inte överens om en övergångssumma för succéspelaren Jadon Sancho och det har länge varit tyst. 

Men nu, när ligapremiären står för dörren, så börjar det röra på sig på nytt. 

Enligt The Guardian så har ett genombrott skett i förhandlingarna och United uppges nu vara överens med Sanchos agenter. Sedan tidigare har de en deal med spelaren själv. Även BBC, Daily Telegraph och The Independent har samma uppgifter i dag. 

Dortmund vill ha 1,2 miljarder kronor för Sancho, annars säljer de inte. United har inte velat betala så mycket, men nu lagt ett bud på drygt en miljard, som kan stiga till 1,2 miljarder. Det är nu upp till Dortmund att bestämma om det är gott nog för dem. 

LÄS MER: Köper fotbollsklubb: ”Försöker hjälpa till”

LÄS MER: ”Måste sluta – tror att jag har blivit förhäxad” 

LÄS MER: Klart: Jättetalangen skriver på för Milan

Jadon Sancho.Foto: FRIEDEMANN VOGEL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNexpressen

Related posts

lämna en kommentar