Engmans kapell kommer till Sandviken


Engmans kapells 2020 skulle bli ett år fyllt med spelningar för att fira att gruppens 25 år och därtill att det har gått 20 år sedan debutalbumet “Pensionat Liljevahls” kom ut. Nu blir det i stället fem spelningar med limiterad publik under hösten, där Folkets hus i Sandviken får besök 27 november, vilket glädjer frontman Pär Engman.

– Äntligen får vi komma ut och spela för publik igen! Sedan den här corona-situationen började har vi gjort tre livestreamade spelningar. De har också varit roliga, men det är ju inte samma sak som att möta en levande publik. Det känns också kul att vi hinner uppmärksamma att det i år är 20 år sedan vi släppte vårt debutalbum Pensionat Liljevahls. Att inte kunna jobba har förstås påverkat oss ekonomiskt men minst lika jobbigt har det varit att inte få spela tillsammans.

Under 2020 har Engmans kapell släppt singlarna “Kom mina vänner” och “Farväl adjö”.arbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar