Arsenalspelaren Hector Bellerin köper in sig i engelsk klubb


Hector Bellerin har på flera sätt de senaste åren visat sitt engagemang för klimatet och höll nyligen i en kampanj för att plantera träd i Amazonas regnskog. 

Nu har försvarsspelaren som till vardags spelar i Arsenal tagit det ett steg längre och investerat i engelska klubben Forest Green Rovers som spelar i League Two. 

Bellerin blir klubbens näst största delägare. 

Forest Green Rovers är baserad i staden Nailsworth och är den första fotbollsklubben i världen att bli förklarad koldioxidneutral och anses som den mest miljövänliga klubben av Fifa. 

LÄS MER: FA-cupens beslut: Slopar omspelen

”Ville vara en del av det” 

– Jag ska försöka hjälpa till, stötta personer som vill förändra världen till det bättre, säger Hector Bellerin enligt BBC. 

25-åriga Hector Bellerin ska ha fått upp ögonen för klubben då Arsenal spelade en försäsongsmatch mot Forest Green Rovers år 2014. 

– När jag fick höra mer om klubben och deras arbete, så visste jag att jag vill träffa dem och vara en del av det, fortsatte Hector Bellerin. 

Bellerin är på väg till PSG

Samtidigt som Bellerin investerar i klubben så är han själv på jakt efter ny klubbadress. 

Enligt de senaste rapporterna från brittiska Independent så är det Paris Saint-Germain som ligger närmast till hands då de ska ha kontaktat försvarsspelarens representanter. 

Även Sevilla ska vara intresserade av spelaren men hittills så ska PSG ha övertaget i en potentiell övergång. 

Arsenal vann FA-cupen – fansen samlades expressen

Related posts

lämna en kommentar