Hammarbys Petronella Ekroth är korsbandsskadad


Petronella Ekroth valde under sommaren att vända hem till Sverige och skrev på för Hammarby. Senast mot Allingsås fick 30-åringen kliva av skadad efter dryga kvarten. 

Nu kommer det värsta tänkbara beskedet. 

”Vad ska man säga…”

Ekroths korsband är av och hon missar därmed resten av säsongen, meddelar Hammarby i ett pressmeddelande. För henne väntar nu en operation och lång rehabilitering. 

– Ja, vad ska man säga… Jag är helt förkrossad och känner mig otroligt maktlös att inse att jag inte ska få spela fotboll på väldigt länge. Att inte få vara med och bidra på planen, det gör ont och är väldigt svårt att acceptera. Men jag ska verkligen göra allt för att komma tillbaka så snabbt jag kan och jag längtar redan efter den dagen! Det här stoppar mig inte, utan tvärtom så kommer detta bara göra mig ännu starkare, säger Ekroth till klubbens hemsida. expressen

Related posts

lämna en kommentar