Callum Wilson är klar för Newcastle


Till helgen startar Premier League 20/21.

Bara dagar innan premiären borta mot West Ham plockar Newcastle in anfallaren Callum Wilson från nedflyttade Bournemouth. Enligt Sky Sports betalar Newcastle drygt 200 miljoner kronor för anfallaren. 

– Jag blev intresserad direkt när jag fick veta att Newcastle ville ha mig, säger Wilson.

28-årige Callum Wilson fostrades i Coventry och flyttade därifrån till Bournemouth 2014. Där blev han kvar sex säsonger och var med om att spela upp Bournemouth i Premier League och etablera klubben i Englands högsta division.

Efter att Bournemouth åkt ur Premier League i somras flyttar Callum Wilson nu till Newcastle där han har skrivit på ett fyraårskontrakt. 

– Det har spelat många bra anfallare här tidigare, kan jag uppnå hälften av vad de har gjort vill jag göra det, säger Callum Wilson.

I Newcastle blir han lagkamrat med den svenske landslagsmannen Emil Krafth. expressen

Related posts

lämna en kommentar