Corona i Frankrike inför mötet med Sverige på Friends


Det franska landslaget skriver på sin hemsida att alla spelare i truppen testades under onsdagen, och att lagläkaren Franck Le Gall analyserade alla prov på torsdagen. Då ska det ha framkommit att andremålvakten Steve Mandanda smittats av coronaviruset, och han testades då på nytt – även det testet visade positivt. 

Mandanda lämnar därför truppen direkt och kommer inte att kunna delta i Nations League-mötena med Sverige och Kroatien. 

Steve Mandanda testade positivt för covid-19 även den 18 augusti, men ska ha visat upp ett negativt test en vecka senare och getts klartecken att spela för sitt Marseille i ligan. Mandanda spelade så sent som i söndags, när Marseille besegrade Brest borta i Ligue 1. 

Sedan tidigare står det klart att Manchester Uniteds anfallsstjärna Paul Pogba smittats av coronaviruset och därför missar landskamperna. expressen

Related posts

lämna en kommentar