Det är kört med läkare för oss på landsbygden


Det här har man ju bara väntat på sedan internetdoktorerna dök upp första gången. Om Region Gävleborg tror att vi ska betala nuvarande skatt om vi inte får tillgång till ”riktiga” läkare har de nog misstagit sig på det grövsta.

Än en gång är det vi som bor på landsbygden som drabbas. Nu passar alla läkare på att ta chansen att fly härifrån och hyra in sig på något flott kontor i någon stad och sköta patienterna därifrån. Det kan vara var som helst i Sverige, ja praktiskt taget i hela världen, ja varför inte från Kanarieöarna eller något annat mysigt ställe. Sedan kommer en fet räkning för några minuters konsultation.

Jag bor i Ockelbo och redan nu har vi problem att få hit läkare och dyker den här chansen upp att de inte ens behöver konfronteras med oss ”gnälliga” patienter är det kört.

Rudolfarbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar