En allvarligt stickskadad och två anhållna efter våldsdramat i Sandviken


Nattens nyheter

Två anhållna för grovt våldsbrott i Sandviken – polisen om den skadade: “Det är allvarlig, men inte livshotande”. Ett grovt våldsbrott inträffade i centrala Sandviken under måndagskvällen. Polisen var på plats med flera patruller – och en person fördes till sjukhus med ambulans. “Han har stickskador. Det är allvarligt, men inte livshotande, säger Thomas Gustafsson vid polisen. Under natten kunde polisen gripa två misstänkta gärningsmän, som sedan blev anhållna för dådet.

Tipsa oss: Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, ring 026-15 93 02 mejla tips@arbetarbladet.se.

Ladda ner våra appar – och få senaste nytt direkt i din mobil: Arbetarbladet.se • E-tidningen

Följ oss på sociala medier: Facebook • Twitter • Instagram

arbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar