Expertens tidiga idéer i jakten på 61 miljoner


V75-1

11 Armour As är fantastiskt bra, men bakspår och galopp i senaste starten oroar lite. 2 Lucky Base och 3 Nero Maximus är lägesgynnade och ska vara med långt framme. 9 Dortmund är en riktigt bra häst som ska räknas. Rysaren i loppet är 8 Kennedy.

V75-2

De tre innersta spåren känns som tidiga bud. 1 Shapes har gått bra från sämre lägen på slutet och 2 Awesome Kronos tror jag kan rekordsänka. Duon 10 Romantico och 11 Oscar L.A. kanske kan komma in i matchen om det blir rejält tempo.

V75-3

Tyske gästen 3 Regiment kommer säkert väl förberedd och står bra inne i loppet. På läget ska även Hans Crebas 2 Kadabra Bolets kunna vara aktuell. Både 7 Redneck Woodland och 13 Rackham kommer från Derbykval och går ner lite i klass.

V75-4

4 Ale’ Pride Gar gör första starten i Oskar Svanbergs regi och blir nog att räkna med direkt. 7 Laleh Pellini har haft svårt att hålla ordning på benen men i ett felfritt lopp har hon resurser som räcker långt. 9 Africa Bi var fin senast, Kihlström nu!

V75-5

Alla vet hur viktiga startspåren är i Gulddivisionen. 1 Racing Mange och 2 Esprit Sisu måste båda ses med vinstchans som spårlottningen utföll, den senare står lite på tur. 7 Mellby Free är en dam som kan flytta på sig, inte borta om det löser sig.

V75-6

Ett härligt och spelvänligt Silverförsök! 10 Azimut lekte sig till vinst senast men ett bakspår gör att det blir tuffare. Joakim Lövgren har två hästar med och väljer att köra formstarke 3 Start Leonardo. 4 Adde S.H. var tvåa på topptid senast. Upp i klass nu.

V75-7

Johan Untersteiner selar ut tre hästar i loppet – 3 Quick Lane, 4 Exclusive Matter och 7 Kick The Dust Ås är samtliga bra nog för en framskjuten placering. Men 12 Newport Beach verkar ha överkapacitet för den här klassen och trivs på långt. Given.expressen

Related posts

lämna en kommentar