Arlene, 31 från Forsbacka golvar Idol-juryn – se smakprov från hennes magiska audition


Under Idols tredje vecka har turen kommit till auditionerna från Sundsvall. En av de som söker är Arlene Sator, 31 år från Forsbacka. Hon berättar i programmet om en svår inledande tid i Sverige till följd av en destruktiv relation som hon gick in i under samma veva som hon kom till Sverige från Filippinerna 2013. Vid ett tillfälle vägde hon så lite som 36 kilo, berättar hon.

Som låt har hon valt kraftballaden “Never Enough”, insjungen av Loren Allred till musikalfilmen “The Greatest Showman” från 2017. I spelaren nedan kan du se ett smakprov på att hon imponerar på juryn, men hur det går i detalj får du veta på TV4 och TV4 Play klockan 20.00 måndag 31 augusti.

TV: Se intervju samt Arlenes audition som får juryn att tappa hakanarbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar