Hammarby vidare i Europa League-kvalet – besegrade Puskas


Hammarby tog en tidig ledning när Abbe Khalili dunkade in 1-0 till hemmalaget. Detta efter ett fint förarbete av nyförvärvet Mohanad Jeahze. Strax innan halvtidsvilan utökade mittfältsmotorn Darijan Bojanic till 2-0 när han snyggt skruvade in en frispark, strax utanför straffområdet. 

I den andra halvleken tvingades Muamer Tankovic till ett byte. Stjärnan, som nyligen förlängde sitt kontrakt med Bajen, såg besvärad ut och klev av med misstänkt muskelskada. 

Lottning på måndag 

Med fem minuter kvar av matchen spelade Aron Johannsson fram bollen till Paulinho som skruvade bollen i bortre till 3-0. Resultatet stod sig och innebär att Hammarby är vidare i Europa League-kvalet. Härnäst väntar kvalomgång två, och det är fortfarande oklart vilket lag man ställs mot. Lottningen sker på måndag den 31 augusti.

– Det känns bra. Vi kom in i det direkt och vinner välförtjänt. Jag tycker att jag gjorde det bra. Jag får godkänt i betyg, säger nyförvärvet Mohanad Jeahze

Texten uppdateras. expressen

Related posts

lämna en kommentar