Chelsea värvar Malang Sarr – blir utlånad direkt


Chelsea och tränaren Frank Lampard fortsätter att vara hyperaktiva i transferfönstret. Anfallaren Timo Werner och försvararen Ben Chilwell har redan värvats för en halv miljard vardera i runda slängar.

Sedan tidigare är det även klart att Hakim Ziyech ansluter till klubben för 400 miljoner kronor. Nu presenterar Londonklubben tidigare Nice-spelaren Malang Sarr som var utan kontrakt – och därmed ingår ingen övergångssumma i värvningen. 

21-åringen har skrivit på ett femårsavtal och kommer direkt att lånas ut. Vilka han kommer spela för är inte klart i dagsläget, men enligt journalisten Fabrizio Romano så är flera Bundesligaklubbar intresserade.

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1298968969198669828

expressen

Related posts

lämna en kommentar