Hammarby lånar ut Jean Carlos De Brito till TPS Åbo


Hammarby har sedan tidigare gjort klart med Mjällbys vänsterback Mohanad Jeahze något som SportExpressen rapporterat tidigare i veckan, och 23-åringen lär presenteras av klubben under tisdagen. Det betyder att klubben frigör spelare.

Enligt uppgifter till SportExpressen kommer den brasilianske vänsterbacken Jean Carlos De Brito, 25, att lämna Hammarby på lån till finska TPS Åbo resten av säsongen.

Det hela väntas offentliggöras inom kort.

De Brito har haft svårt att ta plats i Hammarby den här säsongen och än så länge har det blivit två matcher i allsvenskan. Totalt har försvararen gjort sex matcher för de grönvita sedan han värvades från Sport Recife 2019.

Brassen har dessutom varit utlånad till IK Frej tidigare där han svarade för tolv matcher i superettan och två assist.expressen

Related posts

lämna en kommentar