Hemmahästen är ett spännande skrällbud


Dagens troliga

Det ser ut att finns ett starkt lås i V64-2. 6 Namaste är hästen att slå. Hon joggade undan väldigt enkelt senast och det var snabba sista 800 meter. Var inte heller tom i mål och tas på största allvar. Men 4 Maroma Wibb har fart och spår invändigt om tipsettan. Spännande duell och kanske Tvilling-spel?!

Dagens chansning

Det finns en rolig skräll i DD-1/V64-5. Hemmahästen 3 Move It Brodde gynnas av att slippa resa då han kan vara lite orolig. Inte att lita på, som raden visar, men skulle han sköta sig finns det fin fart för klassen. En skojig häst att ta med på alla spelformer.

Dagens avslag

5 Global Annuity har en hel del förespråkare på förhand i DD-1. Visst var hästen uppåt i senaste starten men någon given vinnare är det inte som jag ser det. Får nöja sig med att vara förstareserv…expressen

Related posts

lämna en kommentar