City-stjärnan ber om ursäkt – efter fruns om Guardiola


Manchester Citys Champions League-äventyr slutade i ett fiasko när man åkte ut ur turneringen mot Lyon i kvartsfinalen med 3-1. Efteråt fick Pep Guardiola hård kritik för hur han valde att ställa upp och många experter undrade varför han hade ändrat taktik. 

En av dem som valde att öppet kritisera spanjoren är Aleks Zinchenkos fru, och tillika journalisten Vlada Sedan, som menade, i ett inlägg på Instagram, att Guardiola ska bära ansvaret för förlusten. 

”Alltid nummer ett”

Det har fått många att reagera, vilket ledde till att Zinchenko tvingades be om ursäkt. 

”Jag måste bara säga några få saker om den där intervjun. Jag har inte sagt något dåligt om bedömningen att ändra taktik så snälla, sprid inte falska rykten. Jag förklarade att, som spelare, är det viktigt att förstå effekterna av att ändra en taktik”, skriver City-stjärnan på Instgram, enligt Manchester Evening News.  

”Att vi förlorade matchen betyder inte att tränaren gjorde fel. Om ni har sett mina intervjuer tidigare och hur jag pratat om honom (Pep Guardiola) så för mig är han alltid nummer ett”. 

Aleks Zinchenko skriver vidare att frun, Vlada Sedan, agerade dels som journalist, dels som supporter, och att hon hade rest hela säsongen för att bevaka Manchester City eftersom hon är en stor supporter till laget. 

”I videon kan ni se hur emotionell hon är direkt efter matchen. Hon gav bara en en åsikt, på samma sätt som alla andra supportrar gjorde”, skriver Aleks Zinchenko. 

https://www.instagram.com/p/B-HynImJu-h/?hl=sv

expressen

Related posts

lämna en kommentar