Edvin Kurtulus uppkallad till Kosovos landslag: ”Känns riktigt kul”


Ikväll är det dags för ett toppmöte i Superettan. 

Trean Gif Sundsvall kommer till Örjans vall för att möte tabelltvåan Halmstad. En poäng skiljer lagen åt inför kvällens möte och frågan är vilket av lagen som ska haka på Degerfors, fem poäng före HBK, i toppen. 

Halmstads högerback Edvin Kurtulus menar att HBK sitter i förarsätet inför toppmötet. 

– Vi har en bra känsla i laget och ser fram emot matchen. Vi vet att Sundsvall är ett tufft motstånd och att Degerfors är dragit i från lite. Men vi går så klart för segern, säger han. 

Uppkallad till Kosovos landslag

Vad säger du själv om er säsong hittills?

– Vi har visat att vi är där vi ska vara. Vi har kanske kunnat göra det lite bättre i ett par matcher, men samtidigt är vi med. Målet är så klart att vi ska gå upp till allsvenskan direkt och just nu ligger vi där vi vill vara. Men det är många omgångar kvar och det kommer bli hårt. 

Vad säger du själv om din egen säsong så här långt?

– Det har fungerat bra. Jag har blivit omskolad till högerback från mittback och det tog ett tag att hitta rätt. Men nu har jag kommit in i det på ett bra sätt. Jag tycker det känns bra. 

Kurtulus är född i Sverige men har föräldrar från Kosovo. Nu har mittbacken blivit uppkallad till Kosovos landslag.

 – Det känns smickrande så klart. Jag har blivit kallad till nästa landskamp. Men det är tydligen oklart om det blir någon samling på grund av Corona-viruset, så vi får se om jag åker. Men det känns kul att ha blivit kallad.expressen

Related posts

lämna en kommentar