Hoppas du inte skadade dig – du som körde på min fru


Jag hoppas att du inte blev skadad, du unga kvinna i den påkörning som inträffade den 16/8 cirka 01.15. Du knuffade min hustru (det bästa jag har) av vägen, hon hade bara ställt upp för sina barn och tjänstgjort som barnvakt i Sandviken.

Vad gjorde du unga kvinna, som inte ser ett fordon ensamt på E16 denna natt då min fru blev påkörd bakifrån i din framfart? Ouppmärksamhet, mobil, diskussioner? Bara du vet! Föraren i bilen som blev påkörd är okej, men med vissa problem i nacke, rygg och hals. Föraren lever tack och lov, min bil är i detta fall utav mindre betydelse. Den blir lagad med hjälp av din försäkring, som jag hoppas du har.

Sköt om dig du unga människa, och jag hoppas du inte fick några större men av detta sammanträffande på E16. Men att som ensam bilist i högerfil (90 km) bli påkörd bakifrån i höger fil ger mig som fordonsägare många tankar!

gubben i lådanarbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar