Behåll Storviksbadet och se över Korsikabadet


Sandvikens kommun bör tänka om beträffande att inte renovera Storviksbadet utan att stänga det. Det med tanke på att badet i Korsika i Kungsgården ofta är förorenat av e-coli bakterier. Hur kan det vara så undrar säkert många? Det skylls på än det ena och det andra exempelvis mycket kanadagäss med mera.

Hur skulle det vara om kommunen rannsakade sig själva beträffande avloppsreningsverket i närheten? Vad släpps ut där? Ta prov vid deras utlopp! Gör de som danskarna som släpper ut i Östersjön (men nu blev stoppade)?

År efter år pågår detta att vattnet vid fina Korsikabadet är förorenat. För många år sedan fanns badanläggning mellan skolan och campingen som var flitigt besökt och simundervisning bedrevs där. Även en samlingsplats för lediga skolbarn/ungdomar och de drev inte omkring på byn och gjorde sattyg. Av någon anledning revs det. Ska man bevara landsbygden bör dessa frågor dras ett varv till

Tintinarbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar