Bojan Radulovic presenterad av AIK


Tidigare i veckan kunde SportExpressen avslöja att Bojan Radulovic närmade sig en övergång till AIK – något som nu är officiellt. Den spanskfödde serben ansluter till AIK från Brighton och beskrivs som ett framtidsnamn av klubben.

– Bojan är en ung spelare med en stor potential som blev tillgänglig för oss under sensommaren. Han är en mycket spännande spelartyp samt stark i och kring boxen. Det ska bli oerhört intressant att se hans fortsatta utveckling i vår verksamhet under de kommande åren, säger AIK Fotbolls sportchef Henrik Jurelius till klubbens hemsida.

Radulovic säger följande:

– Jag är glad och stolt över att få representera AIK. Jag, precis som klubben, har höga ambitioner och just nu är vi i en situation där vi alla måste göra vårt yttersta för att börja vinna matcher igen.

Bara Rogic kvar?

Efter att Sotirios Papagiannopoulos och Bojan Radulovic nu är presenterade, återstår bara en pusselbit för AIK. Enligt SportExpressens uppgifter stavas den Filip Rogic – mittfältaren har fått ett kontraktsförslag av AIK och är mycket nära att bli klubbens tredje förstärkning i sommarfönstret.

 

LÄS MER: ”AIK är mitt lag, Solna mitt hem”
LÄS MER: Klart: Han tar över AIK efter Norling
LÄS MER: AIK:s sista pusselbit – jagar Filip Rogicexpressen

Related posts

lämna en kommentar