Här skickar Zlatan grattis-hälsningar till Oskar Lindblom


Det var i december 2019 som den svenske NHL-stjärnan drabbades av skelettcancer. 

Cirka ett halvår senare friskförklarades han efter en lång och kämpig kamp mot sjukdomen. 

I dag lördag fyller Oskar Lindblom år – han blir 24. 

Då passar några av Sveriges allra största idrottare på att skicka grattis-hälsningar. 

– Tjena Oskar, Zlatan här! Jag vill önska dig ett stort grattis på födelsedagen. Hopps att allt är bra med dig. Huvudet högt. Du är starkare än allihopa. Kämpa och kör på. Grattis än en gång, hälsar Milan-anfallaren. 

”Vet vilken kämpe du är”

Golfstjärnan Henrik Stenson: 

– Önskar dig ett stort grattis på Födelsedagen Oskar. Vi vet vilken kämpe du är. Ser fram emot att se dig ute på isen snart igen. Även om vi i familjen håller på Tampa så får Flyers numera vara tvåa på listan, säger Stenson i en videohälsning som NHL publicerade på Facebook.  

Födelsedagsbarnet är tillbaka i Nordamerika och gör sig redo för att ansluta till det pågående Stanley Cup-slutspelet med sitt Philadelphia Flyers. Nyligen skrev Oskar Lindblom på ett kontrakt värt 27 miljoner kronor per år. 

– Stort grattis till nya kontraktet. Men framför allt: Stort grattis till att vara frisk, säger mittfältaren Pontus Wernbloom.expressen

Related posts

lämna en kommentar